top of page
Services: Services

SERVICII DE CONTABILITATE

Aceasta gama de servicii reprezinta unul din atuurile noastre pe care il punem la dispozitie clientilor. In acest sens echipa noastra este foarte bine pregatita atat la nivel contabil cat si legislativ, fiind tot timpul la curent cu noile modificari legislative. Personalul nostru detine competentele necesare de a elabora o gama variata de rapoarte conforme cu politicile contabile ale clientului. Pe langa asta, oferim servicii personalizate de contabilitate in functie de nivelul de dezvoltare si profilul de activitate al clientului. Si nu in ultimul rand efectuam calcularea si declararea taxelor.

Business Meeting

EVALUARI DE BUSINESS

Evaluarea de business face referire la estimarea valorii de piata a unei companii, de multe ori acest proces se realizeaza cand firma este in insolventa, iar administratorii firmei vor sa stie daca se poate vinde in stare functionala. Acest proces nu este deloc usor, dar cu ajutorul nostru toate lucrurile vor fi intr-o alta lumina. Luam in calcul toate variabilele asa incat clientii nostri sa beneficieze de evaluari foarte detaliate si corecte.

1 home page3 (Large)_edited.jpg

SERVICII DE 
CONSULTANTA FINANCIARA

Serviciile oferite de noi pe partea de consultanta financiara reprezinta o parte foarte importanta in procesul de luare a deciziilor de investitie sau finantare. In momente mai dificile companiile au nevoie de sugestii atunci cand vine vorba de afacerile pe care le finanteaza sau opereaza.Echipa Contardin are o experienta destul de mare in ceea ce priveste analiza performantei financiare, iar in felul acesta putem oferi sugestii pentru imbunatatirea performantelor

1d48d8c57a7449499b2cecf09ceda9c1.jpeg

SERVICII DE
RESURSE UMANE

Administrarea personalului nu este un lucru asa de simplu si nici ceva de neglijat, de accea noi va stam la dispozitie. Oferim clientilor in permanenta noutati legate de taxele si contributiile salariale, de legislatia muncii, cat si efectuarea calculelor salariale prompt si corect. Cu ajutorul serviciilor oferite de Contardin va garantam ca procesul de salarizare si administrare de personal se va imbunatati considerabil.

Business Meeting

SERVICII DE 
CONSULTANTA FISCALA

In zilele noastre companiile de toate marimile sunt tot mai expuse la noile modificari fiscale.Pentru a face fata acestor provocari puteti aplea cu incredere la noi. Ce ne recomanda? Experienta si cunostintele solide legate de aceasta ramura asigura clientilor nostri o gestionare eficienta a taxelor si impozitelor. Concurenta economica din zilele noastre este destul de mare, de aceea aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra de cineva bine informat ce poate veni cu solutii legale in a indeplini conditiile fiscale.

4 home page2 (Large)_edited.jpg

EVALUAREA DE PROPRIETATI IMOBILIARE

Intotdeauna cineva va dori sa vand sau sa inchirieze un imobil, iar de cealalta parte o alta persoana doreste respectivul imobil. In aceasta relatie problema cea mai mare este ridicata de corectitudinea pretului, lucru ce dispare atunci cand echipa noastra isi face aparitia. Punem la dispozitie o gama complexa de servicii imobiliare pe tot parcursul tranzactiei. Pentru a oferi o estimare cat mai realista noi ne folosim de informatii obtinute din piata, dar si din alte surse oficiale.

Business Meeting
bottom of page