top of page

CINE SUNTEM

Contardin ofera o gama complexa de servicii de contabilitate si fiscalitate, menite sa se muleze cat mai bine pe necesitatile clientilor nostri. Detinem in portofoliu o gama variata de clienti, de la SRL-uri, PFA-uri, societati mici, medii si mari, business-uri de familie, ce au ca parteneri persoane fizice/juridice pana la multinationale.Cu ajutorul experientei acumulate de-a lungul timpului si a varietatii de clienti, am invatat care sunt cerintele acestora si cum le putem noi rezolva.

MISIUNEA NOASTRA

Am pornit la drum in anul 2002 pentru a aduce un plus de valoarea afacerii clientilor nostri. Acest tel implica doua elemente de baza, o echipa devotata si formata din profesionisti pentru cele mai calitative servicii, respectiv clienti multumiti in urma interactiunii cu noi.

Numele de Contardin face trimitere la gama diversificata de servicii contabile pe care le ofera aeasta firma, iar pe langa asta regasim si o parte din numele fondatorului firmei.

1 cine suntem2 (Large).png
About: About
2 cine suntem (Large).png

ISTORIA NOASTRA

Firma Contardin a luat fiinta in anul 2002 pornind ca o afacere de familie ce s-a focusat pe oferirea unor servicii contabile de inalta calitate. La inceput am fost timizi, dar stiind care este obiectivul nostru am intrat rapid in joc si mereu ne-am perfectionat pentru a ne crea propria identitate. Fata de alte firme din aceasta categorie noi nu am fost atat de cunoscuti,insa prin munca si devotament am reusit sa ne facem auziti si ne dorim sa crestem zilnic.

Un element foarte important ce ne defineste este deschiderea fata de clienti si faptul ca sunt primiti ca intr-o familie, dorindu-ne sa cunoastem afacerea cat mai bine pentru a veni cu servicii cat mai adecvate necesitatii lor.

Avem acreditari CECCAR si ANEVAR, urmand ca in viitorul apropiat sa evoluam in acest aspect.

Planul nostru de viitor este de a obtine calificative cat mai excelente pentru serviciile noastre si ai face pe clientii nostri foarte multumiti ca au ales sa colaboreze cu noi.

bottom of page